Menu

Pačuli
vonný olej

99

Pouze 4ks skladem. Připraveno k odeslání.


Popis produktu

Vonný olej pačuli v sobě snoubí kořeněnou zemitou a jemně kouřovou vůni.

Olej vhodný k provonění prostředí, navození příjemné atmosféry. Do aromalamp, odpařovačů, difuzérů, vysavačů, čističek vzduchu apod. Nemá žádné terapeutické účinky.

Vonný olej je vhodný k přípravě domácí kosmetiky (mýdla, krémy, koupelová kosmetika apod.).


Doplňující informace

Hmotnost 0.12 kg
Objem

10 ml

Vůně

, , ,

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Milujeme Kameny - Pačuli

Pačuli

Pačule obecná (Pogostemon cablin) je tropická bylina z čeledi hluchavkovitých, dorůstající výšky okolo 70 cm. Květy jsou malé, světle růžové-bílé. Rostlina pochází z tropických oblastí Asie a nyní je rozsáhle pěstována zejména v Číně, Indii, Indonésii, Malajsii, na Filipínách a ve Vietnamu.

Vůně pačuli je silná, proto je používána již po staletí v parfémech. Využívá se k tvorbě vůně také pro výrobky jako papírové ručníky, prací prostředky, osvěžovače vzduchu a různé vonné tyčinky. Olej se získává z vysušených fermentovaných listů.

Ostatní si také koupili


0
    0
    Váš košík
    Už jen 1,000 do dopravy zdarma.
    Váš košík je prázdnýZpět do obchodu
      Použít kód